Wie is Wilma Luiten?

De bedrijfskundig managementassistent voor het MKB

Wilma Luiten is bedrijfskundig managementassistent. Zij voerde het projectmanagement over verschillende commerciële trajecten in uiteenlopende branches. Van ICT en uitgeverij tot de voetballerij. Wilma schakelt snel, houdt als jongleur alle ballen in de lucht en weet met een kwinkslag menig proces te versnellen en tot resultaat te brengen. Wilma is een door- en- door betrouwbare, resultaatgerichte teamspeler

 

Projectervaring van Wilma Luiten

Studio26, Velp

Directieondersteuning in kleine projecten, overnemen van verantwoordelijkheden van de managementassisten in verband met piekdrukte

Studio26, Velp

Implementatie van het leerlingadministratie systeem voor Studio26

AtelierVelp, Velp

Verhuizing van het kantoor naar een nieuwbouwlocatie, inclusief aankoop en aanleg internet en telefonie.

Roccade (nu Pink Roccade)

 

Samenstelling Y2K handboek en procesbeschrijving. Dit managementinstrument werd eind jaren negentig ingezet om de werkwijze van afdelingen te stroomlijnen in de risicovolle overgang naar het nieuwe millennium.  Voor een eenduidige werkwijze van de Y2K-projecten heeft Wilma een proceshandboek geschreven naar aanleiding van interviews met alle betrokkenen in dit proces.

Stadium Impact in het Gelredome, Arnhem

Coördinatie en realisering programmering van het interne TV Circuit tijdens de evenementen in de Gelredome. In dit project kwamen veel aspecten samen: vormgeving, commercie, berichtgeving, advertentie-verkoop, regie en A/V techniek. Wilma opereerde als de spin in het web.

Stadium Impact in de Galgenwaard, FC Utrecht

Projectleiding van de implementatie van de Videowall in Galgenwaard in 2010. Wilma leidde dit project vanaf de productie van de constructie waarin de videowall opgehangen moest worden, tot instructie van de regisseurs die de beelden tijdens de wedstrijd op het scherm regisseerden. Wilma opereerde in samenwerking met verschillende belanghebbende partijen, waaronder de operationeel manager van FC Utrecht en de accountmanager van Hecla (producent videowall).

Stadium Impact

Projectleiding Nieuwe Filmbeelden op de videowalls tijdens eredivisie- en europacup-wedstrijden. Wilma coördineerde filmopnames van alle spelers van FC  Utrecht, FC Groninigen, Vitesse, sc Heerenveen, FC Twente en NEC. Wilma was verantwoordelijk voor alle communicatie rondom dit traject, maar ook het aantrekken en aansturen van een cameraman, producent en regisseur.

Youth & I

Coördinatie van een jaarlijkse mediacampagne die werd ondersteund met onder meer een filmproductie of een scheurkalender. Ook schreef Wilma het evenement handboek voor deze stichting voor een jaarlijks terugkerende, landelijke evenement voor 400 vrijwilligers. 

 Buro twee op LinkedIn
   Kijk voor een volledig overzicht op LinkedIn 

 

Voordeel voor de MKB-manager

Een vliegende keep komt zelden in de skybox. Een MKB-manager wel. Want vanuit de skybox heeft u overzicht over het hele veld en alle spelers. Buro twee geeft u datzelfde: grip en overzicht. Waar u de processen en systemen van binnen en buiten kent, regelt Buro twee op het veld de details. U ziet wat er gebeurt en wat de resultaten zijn. MKB-managers die Buro twee inzetten merken dat zij van vliegende keep terugveranderen in manager. Ervaar de verademing.

Wilma Luiten, Buro twee

joomla template
template joomla