Uw voordeel

Betrouwbare managementondersteuning voor het MKB in Oost-Nederland

Bent u de manager of de vliegende keep van uw bedrijf? En levert dag en nacht werken u het gewenste bedrijfsresultaat? Met deze vragen legt Buro twee in Doetinchem meteen de dilemma’s bloot van menig MKB-manager. Graag zijn wij u van dienst met concrete oplossingen en betrouwbare, resultaatgerichte managementondersteuning.

Buro twee in Doetinchem ondersteunt managers en eigenaars in het MKB. Overal in Gelderland en in de Achterhoek. Op hoog niveau met topkwaliteit dienstverlening. Buro twee springt bij. Meteen bij u op de rijdende trein, of op afstand of vanaf elk gewenst tussenstation. Flexibel, betrouwbaar, professioneel.

Buro twee ondersteunt MKB-management bij uitvoering en/of coördinatie van:

  • Marketingstrategie, beurspresentaties en publicaties
  • Trafficmanagement
  • De organisatie van werk en administratie
  • Kwaliteitscontroles en optimalisatie van processen
  • Representatie en vervanging bij afwezigheid door ziekte, verlof of vakantie

Buro twee biedt betrouwbare managementondersteuning voor het MKB in Gelderland en de Achterhoek. Met luisteren, meedenken, organiseren, opzetten en opstarten zet Buro twee alles op de rails waar u zelf niet aan toekomt. Alles! Met Buro twee zijn wij de vliegende keep en blijft u de manager.

In het MKB mogen administratie, strategische plannen, marketing activiteiten en optimalisatie van processen niet te lang blijven liggen. Want dat kost geld. Met Buro twee weet u zeker dat alles op de rails komt en dat uw treinen op tijd blijven rijden…  Ik ben uw vliegende keep zodat u de manager blijft. 

Wilma Luiten, Buro twee

joomla template
template joomla