Referenties

Wilma Luiten, bedrijfskundig managementassistent van Buro twee, was werkzaam in verschillende branches voor diverse opdrachtgevers. U profiteert van ruim achttien jaar ervaring met projectmanagement.

Overzicht

AtelierVelp, Velp

"Wilma heeft gedurende de periode van oktober 2012 tot en met februari 2013 bij ons gewerkt als interim office manager. Zij heeft zich in korte tijd de kennis van het bedrijf eigen gemaakt en zich snel aangepast. Hierdoor was zij in staat haar werkzaamheden efficiënt en met een grote mate van deskundigheid uit te voeren. Door haar inzicht in bedrijfsprocessen, mede door haar bedrijfskundige achtergrond, kon zij vanuit alle aspecten van de bedrijfsvoering meedenken (communicatie, inkoop, verkoop, logistiek, etc.). 

Wij hebben Wilma leren kennen als een zeer betrokken persoon die organisatorisch zeer sterk is. Wilma is klantgericht. Zij pakt zowel de simpele klus als zware klus proactief op, beschikt over een hands-on mentaliteit en is een echte duizendpoot. Wilma is in staat om door haar persoonlijkheid, reflectief vermogen en professionele houding de zaken voor elkaar te krijgen en is altijd bereid om net dat stapje extra te zetten, waardoor het heel prettig is om met haar samen te werken."

Hanneke van der Weele, directeur AtelierVelp

 

 St. Gelderveste, Vorden

“Wilma heb ik leren kennen als iemand met een scherpe geest, bedachtzaam en recht door zee. Een goed luisteraar en analyticus.”

Franke Remerie, algemeen directeur a.i. Stichting Gelderveste

 

Stadium Impact, Zwolle

"Wilma is een zeer integere en gecommiteerde collega, die tot in detail gaat om gestelde doelen te behalen."

Enrico Pruis
, eigenaar Stadium Impact

 

"Ik heb veel met Wilma samengewerkt in de afgelopen twee jaar. Naast het feit dat ze een goede persoonlijkheid heeft, heb ik me vaak verbaasd over de manier waarop ze omging met moeilijke situaties. Dat deed ze met een betrokken, professionele en doordachte werkmethode. Wilma is een expert in het managen van pojecten, en weet hoe ze het beste uit mensen kan halen."

Sjirk de Vries
, eigenaar OntwerpBataljon (partner van Stadium Impact)

 

Randstad Millennium Services, Houten

“Wilma kwam uit een totaal andere branche bij ons binnen en heeft zich in razend tempo ontwikkeld en vervolgens een spilfunctie binnen een complexe IT-operatie vervuld. Dit tot grote tevredenheid van onze opdrachtgever en ook van onze organisatie. Sterke punten waren haar organiserend vermogen en overzicht, gecombineerd met een vriendelijkheid waarmee zij veel voor elkaar kreeg."

André Vegter
, accountmanager Randstad Millennium Services

 

Stichting Youth & I (voorheen Tienertoekomst), Apeldoorn

“Wilma en ik hebben jarenlang met veel plezier samengewerkt. Zij stuurde het team van coördinatoren aan (waarbinnen ik programmacoördinator was) en was eindverantwoordelijk voor de overall uitvoering van de jaarlijkse conferentie. Ik ken Wilma als een enthousiast, creatief, nuchter, to-the-point en betrokken projectmanager. Kenmerkend aan Wilma is dat zij niet alleen procesgericht coördineert, maar ook betrokken is op de inhoud. Wilma neemt daarbij weloverwogen beslissingen waarbij zij de juiste mensen betrekt.”

Simone Klein Haneveld, programmamanager TienerToekomst

joomla template
template joomla